Praktisk info

Besøgende

Besøgende

Europas største maritime gratis familiebegivenhed gæster Esbjerg i uge 29 fra den 18. til 21. juli. En flåde af klassiske sejlskibe anløber Esbjerg Havn, og på kajen lægges der op til fest, når by og havn ved samme lejlighed fejrer 150 års jubilæum.

Kommer du i bil til The Tall Ships Races, kan du se mere om parkeringsmuligheder og shuttlebusser her.

En stor del af Esbjerg Havn er normalt lukket for offentligheden, men i anledningen af The Tall Ships Races kan man komme helt tæt på nogle af havnebassinerne.

Alle dage vil et antal af skibene invitere til åbent skib, hvor du gratis kan komme ombord. Du kan også se frem til masser af underholdning for små og store. Især den festlige crew parade torsdag eftermiddag, hvor besætningerne går gennem byen, er et tilløbsstykke. Fredag aften byder på et spektakulært fyrværkeri, hvor de flotte skibe fungerer som en dramatisk baggrund. Lørdag er det tid til at sige farvel til de store skibe ved den traditionelle paradesejlads, Parade of Sail.

Der er mange muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten på kajen. Der diskes nemlig op med et bredt udvalg af smagsoplevelser fx ved områderne med gademad kendt fra mange verdensdele. Se mere om den kulinariske del af The Tall Ships Races her.