Lørdag

Lørdag den 21. juli

Lørdag den 21. juli

Kl. 09:00 - 15:00

Den gratis p-plads på Skibhøj, Darumvej 164, 6700 Esbjerg er er åben. Gratis shuttlebusser bringer dig til Esbjerg Havn og The Tall Ships Races. Se mere her.

Kl. 10:00 - 15:00

Havnen er åben for besøgende. 

Madboderne og barerne holder åbent til kl. 14:00. Der er rig mulighed for at få stillet både den lille og den store sult på kajen, og skulle tørsten melde sig, så kan den også slukkes i en af barerne. Få en smagsprøve på noget det, der serveres på kajen her.

Kl. 10:00 - 12:00

Nogle af skibene inviterer ombord til åbent skib, hvor du har mulighed for at besøge skibets dæk. Dog vil nogle af skibene være optaget af at forberede dagens afrejse fra Esbjerg.

Kl. 10:00 - 14:00

Læg vejen forbi Det Maritime Torv på Trafikhavnskajen. Her kan du komme tæt på alle aspekter af livet til søs. Det er lige fra de maritime uddannelser til fritidsmulighederne på havet. Hver dag vil du også møde nogle af de 150 trainees, der har sejlet med på et af skibene i The Tall Ships Races på turen fra Sunderland til Esbjerg. Det siges, at det er en oplevelse for livet. Kom og hør, når de unge fortæller om deres oplevelser.

Kl. 10.00 - 14.00

Trænger du til et pusterum fra rundturen på havnen og de flotte skibe, kan du slå et smut forbi Beach and Activity Area på Dokvej. I Beach House kan du bl.a. låne bolde til fodbold og beach volley.

Kl. 10.00- 20.00

Butikkerne i gågaden holder åbent til kl. 16 i anledning af The Tall Ships Races. Du kan se frem til masser af gode tilbud, og om aftenen danner Torvet ramme om Sail away party.

Se hele programmet her

Kl. 13:00

Det er blevet tid til at tage afsked med skibene. Paradesejladsen begynder kl. 13:00, hvor de første skibe stævner ud for at deltage i Parade of Sail, den traditionelle afskedsparade, som er skibenes sidste farvel til Esbjerg. Derefter sejler skibene til Stavanger i Norge.